Makan Di Restoran Al Rawsha (Pasca Endemik)

 

Alhamdulillah bersyukur kepada Allah sebab kerajaan dah membenarkan kita semua untuk merentas negeri dan dine in di restoran.

Semestinya ini peluang yang baik untuk kita bertemu dan bermesra dengan kaum keluarga yang dah lama tak jumpa. Baru-baru ini admin berkesempatan untuk  makan di restoran arab di ibu kota.

 Di kala cuaca agak cerah dan panas, kami pun memulakan perjalanan ke Jalan Kampung Pandan, Kelab Golf di Raja Selangor, 55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Kedudukan restoran ini sebelah jalan. Reka bentuk restoran ini memang macam istana.

Layanan Restoran Al Rawsha ini sememangnya terbaik. Memang orang arab asli. Fasih berbahasa Inggeris dan melayu. Pelayan ni bagitau restoran ini baru dibuka 3 hari lepas berbulan-bulan di tutup sebab covid-19.Menu kami petang tu ada beberapa jenis menu, Nasi Kambing Mandy, Nasi Ayam, dan manisan dah lupa dah nama manisan tu. Menu-menu kt sini memang amat banyak dan berbaloi. Sesuai untuk di makan beramai-ramai.Dimulakan dengan Bismillah
Disudahi dengan Alhamdulillah

Alhamdulillah kenyang dah setel makan, terima kasih kak Yong sebab sudi belanja kami. Semoga di murahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

Catat Ulasan

0 Ulasan